Ambulante Begeleiding Wageningen
Bezoekadres (alleen op afspraak)
Rooseveltweg 408a
6707 GW Wageningen
085-0608907
wageningen@vivens.nl
Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding vanuit de WMO in de gemeente Wageningen en omgeving.
Onderstaande begeleiders zijn bij ons werkzaam. Onder ieder profiel staat kort beschreven wat hun ervaring is. Als je op hun naam of foto klikt kun je meer informatie lezen. Onder de korte introductie staat in welke gemeente(n) zij werkzaam zijn.
Word jij hun nieuwe collega?
Klik op de foto voor meer informatie en contactgegevens
Deborah is opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Vanaf 2010 heeft ze gewerkt bij Altrecht. Hier heeft zij ervaring opgedaan bij voortgezette klinische behandeling, de HIC- volwassenen (high intensive care) en later bij de HIC- ouderen.
Hierbij heeft ze ook veel ervaring met levensloopproblematiek opgedaan.
Om haar kennis aan te vullen, heeft zij de HBO-Verpleegkundige afgerond, wat veel verdieping gaf in de psychopathologie.
Daarnaast heeft ze mantelzorgers gecoacht, om hun draagkracht te vergroten, wat ook helpend is voor de zorgvrager en de onderlinge relatie.
Evelien is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener. Vanaf 2010 heeft ze gewerkt in de GGZ als begeleider binnen het beschermd wonen in combinatie met ambulante hulpverlening. Evelien heeft veel ervaring opgedaan met diverse complexe verslaving- en psychiatrische problematiek binnen een intensieve zorgsetting.
Mariëtte is opgeleid als Sociaal Cultureel Werker en werkt al bijna 25 jaar met veel plezier als ambulant begeleider. Het is haar passie om samen met mensen hun leven weer wat meer kleur te geven. Naast iemand staan en samen oplossingen bedenken voor de problemen die je tegen kunt komen in het dagelijks leven. Iemand leren kennen en op zoek gaan naar waar iemand goed in is.
Haar specialiteit is het verbinden van mensen en is goed op de hoogte van wat er allemaal in de gemeente Wageningen en Renkum te doen is. Zij stimuleert mensen om hun sociale netwerk te herstellen of uit te breiden en stuurt aan op het ondernemen van prettige activiteiten om de batterij weer op te laden.
Zij heeft veel gereisd en ruime ervaring in het werken met vluchtelingen en anderstaligen en spreekt ook Frans, Duits, Engels en wat Spaans als dit nodig is.
Ook heeft zij veel ervaring in het werken met gezinnen, casemanagement, schuldenproblematiek en administratieve ondersteuning.
Dianda is afgestudeerd in 2013 als Sociaal pedagogisch hulpverlener. Sindsdien heeft zij met meerdere doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg gewerkt (jeugd, jongvolwassenen en volwassenen). Ze heeft ervaring met het begeleiden van mensen met LVB, MVG, autisme, borderline, en ADHD.
Annelies is opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze is vanaf 2010 werkzaam in de hulpverlening en heeft werkervaring in het begeleiden van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, autisme, angst- en stemmingsstoornissen.
Laura is opgeleid als maatschappelijk werker met het uitstroomprofiel GGZ agoog. Vanaf 2016 is ze werkzaam als ambulant begeleidster. Ze heeft op verschillende levensdomeinen begeleiding geboden aan volwassenen met psychische problematiek. Daarnaast heeft Laura expertise op het gebied van rouw- en verliessituaties.
Anja is opgeleid als sociaal pedagogische hulpverlener. Ze is sinds 2012 werkzaam als ambulant begeleider. Ze heeft gewerkt met mensen met psychische en psychosociale problematiek in verschillende leeftijdsgroepen.
Anja heeft o.a. ervaring met Persoonlijkheidsproblematiek, Schizofrenie, ASS, ADHD/ ADD.
Marinda is opgeleid als maatschappelijk werker, met als specialisatie ‘relatie en gezin’. Sinds 2013 heeft ze gewerkt als begeleider op groepen en als ambulant begeleider in o.a. de forensische psychiatrie en verslavingszorg.
Martine is zo’n 18 jaar werkzaam geweest binnen de GGZ. Zij heeft hierbij ervaring opgedaan met verschillende, soms complexe problematieken, maar heeft zich vooral gespecialiseerd in het werken met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
Dika is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en contextueel hulpverlener. Ze heeft gewerkt met zowel jongeren, volwassenen als met gezinnen.
Marinke is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en ergotherapeut. Ze is sinds 2006 werkzaam in de hulpverlening, waarvan bijna 12 jaar als ambulant begeleider in de GGZ. Daarnaast heeft zij ook als docent voor de klas gestaan op het HBO en MBO. De basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) coach zet zij in bij de ondersteuning die zij biedt. Ze heeft ervaring in het begeleiden van studenten en het werken met autisme, AD(H)D en depressie.